fredag 13. august 2010

Noen flytter ut og noen flytter inn i Revefaret 22

Leieboerene i kjelleren har flyttet ut, ny tilværelse blir for dem i Førde - så nå er det ledig en fin toroms for dem som måtte være interssert. Bilder av utleiedelen ligger finner du link til i margen til høyre.

Men noen som kommer til å bo her i mange år (håper vi) er to kattegutter! Fra onsdag har to sibirkattunger flyttet inn i Revefaret 22. Dessverre har de flyttet inn under et dusjkabinett, vi ser ikke mye til dem enda... Men så snart de er kommet frem fra gjemmestedet sitt blir det nye bilder. Dette er tatt på den laaaange reisen vestover. Mer om kattene hos Einar og Sigurd.


Av mer husrelaterte hendelser kan det jo nevnes at før vi dro på tidenes leeengste ferie la jeg ferdig terrassegulvet, fikk hjelp av Pappa til å bygge en benk og Anne Marie og jeg malte murveggen i bakgården. Svigerfar var på besøk og svingte høyttrykkspyleren over de 50 kvadratene med terrasse i bakgården, så ved første stabile høyttykk (meldt av yr til uka) blir bakgården og terrassene beiset. Og mens vi var på ferie har malere fått skiftet farge på det meste av huset. Kan varmt anbefale å legge litt feriepenger i maling av hus! Å svinge inn på tunet til nesten ferdigmalt hus har en verdi langt utover den monitære! Ellers flyr jeg solo som Pappa. Anne Marie begynte på jobb igjen på torsdag, og i noen fine uker fremover skal jeg være hjemme i pappaperm med Sigurd. Han går, nesten løper rundt omkring, smiler og er så fornøyd kar - så vi skal nok få det riktig bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar