torsdag 19. februar 2009

Over to tonn ankommet på under en uke!

Torsdag 12. februar kom det 765,3 kilo med IKEA-varer. Det skulle vært 765,4 kilo, tre små pakker med skuffe-dempere manglet. Skuffende, sier du? Disse er på størrelse med en halv kulepenn, og alt det andre tatt i betraktning blir dette helt klart godkjent leveringspresisjon fra svenskene. De siste demperene får vi i posten i løpet av noen dager, uten at det legger en demper på stemningen (kremt). Vi er nok ikke ferdig å montere kjøkkenet før de er her likevel. Det tok sin tid å gå igjennom å gå igjennom en pakkseddel på fire sider, men som sagt så godt som alt var der!

Tirsdag kom det 920 kilo med parkett og lister, og samme dag kom også 350 kilo peis! Med Ikea-leveransen blir det over to tonn alt i alt! Til omlag 62 kr per kilo... En annen hyggelig ting som skjedde tirsdag var ultralyd! Alt vel, termin 30. juli. Vi gleder oss alle tre :)

Bildet over viser deler av drøyt trekvart tonn kjøkken. Muren bak er den gamle peisen hvis dager er talte. 
I går gikk nemlig jeg løs med spett, øks og dvaske muskler og reiv alt av betong, leca, flammehemmere og skifer. Det var nok mer enn 350 kilo. 

Innsatsen står igjen på spinkle ben, den trenger jeg nok litt løftehjelp med. Innsatsen duger nok i mange år enda, noen som er interessert? Ta kontakt! Vi lurte en stund på å bruke hele den gamle peisen igjen ute, men det hadde vi heldigvis slått fra oss, for den rivingen var en engangsprosess... 

Vi får bruke restene som fyllmasse i diverse støpe-prosjekter i hagen. PS - Anne Marie har lagt ut noen flere bilder av arbeidet og fremdriften i albumet "Prosessen Del 2".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar