lørdag 27. mars 2010

Vi kvitter oss med garasjeplass og henger opp trappegrinder! Er det kjekt med katt?

Sigurd bikker straks 8 måneder og blir stadig mer mobil. Det har derfor vært nødvendig å ta frem trappegrindene vi hadde i Waldemars Hage. Litt lett modifisering med sag og vips så var de skrudd på plass. Ikke for tidlig, for Sigurd er som sagt i stand til å ake og rulle seg langt av gårde. Og så er det stadig folk på besøk med unger i trappefarlig alder så det er jo greit å få det på plass.



Ellers har vi helt lukket Oslo-kapittelet, gitt. Ikke bare var vi på Florørevy lørdag som fikk hjertet til å slå ekstra varmt for byen, men på torsdag solgte vi jammen garasjeplassen vår i Waldemars Hage. Til en ganske stiv pris for en flekk betong i en kjeller. Dermed har vi ikke mer eiendom i Tigerstaden. Kanskje pengene kan gå inn i en dobbel garsje her i Florø i stedet. Vi har nemlig en garasjeplass for lite i forhold til "bilflåten", og å bygge en enkelt garasje virker for dumt - dobbel må det bli. Etterhvert.

Ellers lurer vi på å skaffe flere beboere. Lars Erik er på gli og vi lurer på å skaffe oss Sibirkatter. De er allergivennlige. Noen som har erfaringer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar